Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒουλκανίζοντας χύτρα πιέσεως

Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης

καλής ποιότητας σύνθετη χύτρα πιέσεως για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας σύνθετη χύτρα πιέσεως για τις πωλήσεις
Marco, τώρα πιστεύω ότι OLYMSPAN είναι εμπορικό σήμα No.1 για τη χύτρα πιέσεως στην αγορά της Ινδίας.

—— Sandip

Ο Marco, η σύνθετη χύτρα πιέσεώς σας είναι πραγματικά με την καλή ποιότητα και εκτιμάμε την υπηρεσία σας

—— Santin Juanma

Είμαι Online Chat Now

Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης

Κίνα Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης προμηθευτής
Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης προμηθευτής Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: OLYMSPAN
Πιστοποίηση: ISO9001, ASME
Αριθμό μοντέλου: FJK

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: USD 5,000~50,000 set
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυπική αποστολή
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 30 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
μάρκα: OLYMSPAN ή cOem κύλινδρος: περιστροφή υδραυλικός
βαλβίδα ασφαλιστική: μια διεπαφή συσκευή ταλάντευσης: ένα που εξοπλίζεται
Μέσο: Συμπιεσμένος αέρας Νερό: Δροσίζοντας νερό
Υψηλό φως:

χύτρα πιέσεως πίεσης

,

γυαλί autoclave

Βουλκανισμένη λάστιχο χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος
 
 
1. Γρήγορες λεπτομέρειες:
 
Εσωτερική διάμετρος: 2.85m
Αποτελεσματικό μήκος: 4m, 5m
τύπος: Τοποθετημένη σε στρώματα χύτρα πιέσεως γυαλιού aac χύτρα πιέσεως λαστιχένια vulvanizating χύτρα πιέσεως  
Εφαρμογές: αυτοκινητοβιομηχανία, αεροδιάστημα, βιομηχανία άμυνας, διακόσμηση οικοδόμησης, λαστιχένια βιομηχανία βιομηχανία γυαλιού, κ.λπ.
 

Η λαστιχένια χύτρα πιέσεως που κατασκευάζεται από OLYMSPAN είναι υψηλού - ποιότητα. Έχουμε το κανονικό μέγεθος, ενώ μπορέσαμε να κατασκευάσουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παραδείγματος χάριν, το εσωτερικό diamter 2.85m και το αποτελεσματικό μήκος 4m ή 5m είναι μιας diamter από κανονικής χύτρας πιέσεως μεγέθους μας.

 

, OLYMSPAN, θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε τα διάφορα είδη χυτρών πιέσεως για τους πελάτες. Παραδείγματος χάριν, η τοποθετημένη σε στρώματα χύτρα πιέσεως γυαλιού για τη βιομηχανία γυαλιού, aac αποστειρώνει για τη βιομηχανία κτηρίου, λαστιχένια χύτρα πιέσεως για τη λαστιχένια θείωση, ξύλινη χύτρα πιέσεως για την ξύλινη ανθράκωση και ούτω καθεξής.

 

Η χύτρα πιέσεώς μας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες όπως τη αυτοκινητοβιομηχανία, αεροδιάστημα, βιομηχανία άμυνας, διακόσμηση οικοδόμησης, λαστιχένια βιομηχανία βιομηχανία γυαλιού και ούτω καθεξής.
 
Το λάστιχο βουλκάνισε τη χύτρα πιέσεως με τη συναρμολόγηση ασφάλειας, αυτόματος έλεγχος, και είναι υψηλής θερμοκρασίας και χαμηλής πίεσης 
2. Περιγραφή:

 

Η χύτρα πιέσεως είναι ο εξοπλισμός για η διαδικασία κατά τη διάρκεια της παρμένης λαστιχένιας παραγωγής, είναι η γενική διάσημη μηχανή για την παρμένη λαστιχένια παραγωγή.

Το devulcanizer υιοθετεί μια νέα τεχνολογία του devulcanizition. Έναντι των devulcanizing εξοπλισμών tradtional, είναι προηγμένο στα ακόλουθα σημεία.

Πάρτε τη σκόνη δεν πρέπει να είναι αλεσμένος τόσο λεπτός και ο devulcanizing χρόνος Το Plastifiers, που παίρνουν τους πράκτορες και η λαστιχένια σκόνη μπορούν να τεθούν μαζί στο devulcanizer κανένα μολυσμένο νερό δεν θα αφεθεί έξω κατά τη διάρκεια του devulcanization Η ποιότητα είναι καλύτερη Για να ανοίξει και να κλειδώσει το devulcanizing σκάφος είναι αυτοματοποιημένο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εργασίας.

Το devulcanizer είναι ένα οριζόντιο διατηρημένο σταθερή ατμοσφαιρική πίεση σκάφος με τη μίξη των κουπιών που καθορίζονται σε το. Ο άξονας μίξης με τα κουπιά μπορεί να περιστραφεί και αντίθετος προς την φορά των δεικτών του ρολογιού. Τα αριστερά και δεξιά περιστρεφόμενα κουπιά ωθούν το υλικό στο σκάφος που κινείται κατά μήκος του άξονα για να αναμιχθούν καλά και να θερμαθούν εξίσου.

Το devulcanizer χρησιμοποιεί ένα υδραυλικό σύστημα ανοικτός, στενός και κλειδώνει την πόρτα σίτισης και την πόρτα απαλλαγής.

Ο τρόπος να ανοιχτεί η χύτρα πιέσεως θα μπορούσε να είναι αυτόματη, υδραυλική πίεση, αεροκίνητη.
Εκτός από τους μηχανοκίνητους, πνευματικούς τρόπους να ανοιχτεί η πόρτα, έχει επίσης τη συναρμολόγηση ασφάλειας. Υπάρχουν στοιχεία θέρμανσης για τη θερμαίνοντας & αναγκάζοντας και δροσίζοντας συσκευή μέσα της χύτρας πιέσεως. Αυτόματος έλεγχος και να ανιχνεύσει το άνοιγμα και οι κλείνοντας πόρτες, θερμοκρασία, πίεση στη χύτρα πιέσεως από τον ελεγκτή PLC, που είναι το κομμάτι προς κατεργασία γυαλιού προηγούνται.
Η χύτρα πιέσεως γυαλιού είναι ένα είδος βασικού εξοπλισμού, ο οποίος χρησιμοποιείται για την βαθύς-επεξεργασία γυαλιού. Για να επιτύχει τις απαιτήσεις ασφάλειας του τοποθετημένου σε στρώματα γυαλιού μέσω της διαδικασίας πίεσης και θερμικής επεξεργασίας.
Χρησιμοποιείται ευρέως στη αυτοκινητοβιομηχανία, το αεροδιάστημα, τη βιομηχανία άμυνας, τη διακόσμηση οικοδόμησης, κ.λπ. Είναι εξοπλισμένο με τη βαλβίδα ασφάλειας, ο μετρητής πίεσης, το στοιχείο θερμοκρασίας και ούτω καθεξής.
Το Belowed είναι κάποια προδιαγραφή της χύτρας πιέσεως. Αυτό είναι για το refernce σας. Για πολύ περισσότερο μας απαριθμεί, έρχεται σε επαφή με.
 
Προδιαγραφές:

Στοιχεία

Μονάδα

Προδιαγραφές και παράμετροι

FJK1.4-1.65×4D

FJK1.5-2×5D

FJK1.5-2.5×5D

FJK1.5-2.68×5D

FJK1.5-2.85×5D

Εσωτερική διάμετρος

Μ

1.65

2

2.5

2.68

2.85

Αποτελεσματικό μήκος

Μ

4

5

5

5

5

Πίεση σχεδίου

MPA

1.4

1.5

1.5

1.5

1.5

Θερμοκρασία σχεδίου

°C

150

150

150

150

150

Πίεση εργασίας

MPA

1.3

1.4

1.4

1.4

1.4

Θερμοκρασία εργασίας

°C

150

150

150

150

150

Μέσο

 

αέρας

αέρας

αέρας

αέρας

αέρας

Μετρητής

ΚΚ

900

1000

1000

1000

1000

Αποτελεσματικός όγκος

Μ3

10

18

25

28

31

Ακαθάριστο βάρος

Τ

7

9

16

25

30

Γενική διάσταση

Μ

6×2.5×3

7×2.8×3

7×3×3.5

7.8×3.2×3.8

9×3.5×5

 
3. Εφαρμογές:
 
1. Βιομηχανία γυαλιού
2. Βιομηχανία τούβλου
3. Λαστιχένια βιομηχανία
4. Βιομηχανία τροφίμων
5.  Ξύλινη βιομηχανία
6. Σύνθετα υλικά
7. Βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας
8. Αεροδιαστημική βιομηχανία
 
4. Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
 
Η χύτρα πιέσεως είναι ένα είδος μεγάλης κλίμακας εξοπλισμού ατμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τούβλο ασβέστη άμμου ατμού, flyash το τούβλο, το τούβλο σκουριάς, τον αερισμένο τσιμεντένιο ογκόλιθο, το σωρό τσιμέντου και άλλα προϊόντα τσιμέντου. Εκτός από αυτόν, έχει επίσης μια ευρέως εφαρμογή στη βαθιά επεξεργασία του γυαλιού, υλικό ξύλινης, λαστιχένιας, θερμικής μόνωσης, ιατρική, υψηλής αντοχής γύψος, που ταξινομεί τη βιομηχανία διχτυού του ψαρέματος και ούτω καθεξής. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τις διάφορες μορφές των χυτρών πιέσεως σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.
 
Οι εμπειρογνώμονες στην επιχείρησή μας απορρόφησαν τα πλεονεκτήματα των ξένων παρόμοιων προϊόντων, και βελτίωσαν τον υπολογισμό δύναμης με την ανάλυση των κύριων μερών πίεσης και να κάνουν όλο το είδος δοκιμής πίεσης.

 

5. Πιστοποιητικά
 
Έχουμε ASME, ISO 9001 και othercertificates για τα προϊόντα μας.
 
Για πολύ περισσότερο απαριθμεί, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu olymspan thermal energy equipment co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Olymspan

Τηλ.:: +8618168813582

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα