Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > σύνθετη χύτρα πιέσεως >
σύνθετη χύτρα πιέσεως CE μήκους της 3M για την ίνα άνθρακα/τη λαστιχένιες θεραπεία και την επεξεργασία

σύνθετη χύτρα πιέσεως CE μήκους της 3M για την ίνα άνθρακα/τη λαστιχένιες θεραπεία και την επεξεργασία

χύτρα πιέσεως ινών άνθρακα

Αυτόματη χύτρα πιέσεως

Τόπος καταγωγής:

Jiangsu, Κίνα

Μάρκα:

OLYMSPAN

Πιστοποίηση:

ISO, ASME

Αριθμό μοντέλου:

LHF

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
PLC:
Siemens ή Σνάιντερ
Προγραμματιστής:
PLC
Διάμετρος:
2m
Διάρκεια:
3m
Εφαρμογή:
Χημεία, στρατιωτική, αθλητισμός
Ετικέτα:
Οργανωτής κατασκευής
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 ομάδα
Τιμή
USD 5,000~50,000 set
Συσκευασία λεπτομέρειες
Τυπική αποστολή
Χρόνος παράδοσης
45 ημέρες
Όροι πληρωμής
T / T
Δυνατότητα προσφοράς
10 σύνολα ανά μήνα
Περιγραφή του προϊόντος
Περιγραφή της διαδικασίας
 

Ο σύνθετος αυτόκλαβος είναι ο βασικός εξοπλισμός για τη διαμόρφωση και την παραγωγή προϊόντων σύνθετων συστατικών πολυμερούς μήτρας.

 

Η διαδικασία σχηματισμού του αυτοκλάβου είναι να αδειάσει το σύνθετο υλικό, τη δομή σάντουιτς μελιού ή τη δομή πρόσδεσης με μια σακούλα κενού σφραγισμένη στο καλούπι, τοποθετημένη στο αυτοκλάβο,σε κατάσταση κενού (ή μη κενού), μετά από θέρμανση, πίεση, μόνωση (σε θερμοκρασία ή υψηλή θερμοκρασία) διατήρηση της πίεσης, ψύξη της διαδικασίας ελάφρυνσης της πίεσης, καθιστώντας το επιθυμητό σχήμα και την ποιότητα κατάσταση της διαδικασίας τυποποίησης.Η διαδικασία τυποποίησης αυτοκλάβου χρησιμοποιείται ευρέως στη σύνθετη δομή, δομή σάντουιτς μελιού και δομή πρόσδεσης με μέταλλο ή σύνθετο κόλλημα της κύριας από τις μεθόδους.Το χύτευμα υλικών είναι η χρήση αυτοκλάβου για την παροχή ομοιόμορφης θερμοκρασίας και πίεσης για την επίτευξη περιβάλλοντος σκληρύνει, έτσι ώστε να πάρετε την επιφάνεια και το εσωτερικό της υψηλότερης ποιότητας, σύνθετη δομή, μια τεράστια περιοχή από σύνθετα μέρη.

 

Εκτός από τη μοριακή δομή της ρητίνης, η σκληρύνωση της ρητίνης μήτρας του σύνθετου υλικού σχετίζεται επίσης με τα άλλα συστατικά (θεραπευτής, προωθητής προσκόλλησης κλπ.),εξωτερικές συνθήκες (θερμοκρασίαΣυνήθως αυτοί οι τρεις παράγοντες θεωρούνται οι κύριοι παράμετροι της διαδικασίας.Όλες οι μεθόδοι της διαδικασίας τυποποίησης αυτοκλάβου πρέπει να καθορίζουν τις αντίστοιχες παραμέτρους της διαδικασίας σύμφωνα με τον μοριακό μηχανισμό της ρητίνης μήτρας.Ο αυτοκλάβος πρέπει να έχει τη λειτουργία ελέγχου αυτών των παραμέτρων της διαδικασίας.

 

 

Υψηλής ποιότητας υλικά

 

Σε σύγκριση με άλλες αυτοκλαβές, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.Και άλλοι εναλλάκτες θερμότητας επίσης υιοθετεί ανοξείδωτο χάλυβα αντί χάλυβα άνθρακα ή χαλκού

 

Στενή συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των προδιαγραφών

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύνθετο αυτόκλαβο αυστηρά σύμφωνα με τις διαδικασίες του πελάτη και τους κανόνες λειτουργίας.αλλά υπερβαίνουν κατά πολύ τις ειδικές σας απαιτήσεις.

 

 

Σχεδιασμός ανάλογα με τις διαφορετικές ανάγκες

 

Σχεδίαση που απευθύνεται σε διαφορετικές αγορές. Έχουμε σχεδιάσει διάφορους τύπους σύνθετων αυτοκλάβων για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των διαφορετικών αγορών, όπως αεροναυτικά αξεσουάρ, αλεξίσφαιρα πανοπλία,γυαλί και πυρηνική βιομηχανίαΤο ερευνητικό αυτοκλάβο τύπου πειράματος, το αυτοκλάβο τύπου στρατιωτικής παραγωγής κλπ.

 

Εισαγωγή σύνθετης αυτοκλάβης

 

Ο σύνθετος αυτόκλαβος είναι ένα είδος εξοπλισμού διεργασίας για τη διαδικασία σχηματισμού σύνθετης μήτρας πολυμερών.Η μέθοδος χρήσης αυτού του είδους του εξοπλισμού για τη διαδικασία σχηματισμού ονομάζεται σύνθετο αυτοκλάβιοΗ αυτοκλαβική μέθοδος είναι η κύρια μέθοδος παραγωγής συνεχών συνθετικών υλικών ενισχυμένων με ίνες. Χρησιμοποιείται ευρέως σε προηγμένες σύνθετες δομές,δομή σάντουιτς μελιού και δομή σύνδεσης από μέταλλο ή σύνθετο υλικόΌταν το υλικό διαμορφώνεται, στερεώνεται από την ομοιόμορφη θερμοκρασία και την ομοιόμορφη πίεση που παρέχεται στην δεξαμενή.μπορεί να ληφθεί πολύπλοκο σχήμα και μεγάλη έκταση.

 

εισαγωγή της μεθόδου σχηματισμού αυτοκλάβου

 

Το σύνθετο αυτοκλαβικό μέλι χρησιμοποιείται ευρέως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή μεγάλων και πολύπλοκων αεροδιαστημικών εξαρτημάτων FRP, όπως δερμάτινα μέρη, πλευρά, πλαίσια,Πίνακες για τοίχους κάθε είδουςΗ μέθοδος σχηματισμού της θερμής πίεσης μπορεί επίσης να έχει ορισμένους περιορισμούς.η μέθοδος αυτή έχει υψηλές απαιτήσεις για το σχεδιασμό του πεδίουΤο καλούπι πρέπει να έχει καλή θερμική αγωγιμότητα, θερμική ακαμψία και αεροστεγνότητα.

 

Βασική αρχή

 

Το στρώμα προετοιμασίας σύμφωνα με τις απαιτήσεις που καθορίζονται στο καλούπι και σφραγίζονται στην τσάντα κενού στο αυτοκλάβο, αυτοκλάβο μετά από θέρμανση, πίεση, αντίδραση σκληρύνει υλικό,να μετατρέψει το προφυλακτικό σε άδειο σε επιθυμητό σχήμα και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ποιότητας της διαδικασίας κατασκευήςΗ μέθοδος σχηματισμού δεξαμενής θερμής πίεσης είναι η πιο κοινή μέθοδος σχηματισμού για τα συστατικά FRP, τα οποία μπορούν να σχηματίσουν δομές σάντουιτς και στρώματα,και μπορούν επίσης να σχηματίσουν σύνθετα στοιχεία και κολλητικά στοιχεία.

 

 

Επί του παρόντος, υπάρχουν διάφορα είδη καλούπιων κατάλληλα για τη θερμοκρασία σχηματισμού σύνθετου υλικού σε δεξαμενή θερμής πίεσης: αλουμινένιο πετρώμα, καλούπι από χάλυβα, καλούπι από σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα / επωξική ρητίνη.Σε γενικές γραμμές, σύνθετα υλικά με υψηλή διαμετρική ακρίβεια και υψηλή απόδοση και μικρή απόδοση μπορούν να κατασκευαστούν από καύσιμο σύνθετων ινών άνθρακα / εποξικού.Το καλούπι από αλουμίνιο είναι πιο κατάλληλο για εξαρτήματα ή επίπεδα προϊόντα των οποίων η ακρίβεια μεγέθους δεν είναι πολύ υψηλήΌταν το προϊόν είναι μεγάλη παρτίδα, είναι πιο οικονομικό και πρακτικό να επιλέξετε το ατσάλι πεθαίνει με υψηλή ακρίβεια.και άλλα στοιχείαΟι εξωτερικές συνθήκες (θερμοκρασία, πίεση και χρόνος) επηρεάζουν τη διαδικασία σκληρύνσεως.

 

Εφαρμογή

 

Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία: κατασκευή πτέρυγας και ουράς αεροσκαφών και κέλυφος αέρος· μεγάλος πύραυλος, δομή διαστημικού λεωφορείου· δορυφόροι, ηλιακοί συλλέκτες, επεκτάσιμος βραχίοναςένα υποστηρικτικό σώμα και τα εξαρτήματα του διαστημικού σκάφους κλπ..·

Ο τομέας της βιομηχανίας όπλων: ανακατασκευή προστατευτικών πανοπλιών, όπλων, κράνων και άλλων εξαρτημάτων.

Το πεδίο της ηλεκτρονικής βιομηχανίας: δομή δορυφορικής κεραίας και δομή υποστήριξης, πτέρυγα και κέλυφος ηλιακών κυττάρων και άλλα εξαρτήματα·

Βιομηχανία αυτοκινήτων: κατασκευή αμαξώματος αυτοκινήτου, συστατικού δύναμης, άξονα κίνησης, σκελετού κινητήρα και εσωτερικού συστατικού.

Το πεδίο των σιδηροδρομικών μεταφορών: σύνθετο τρένο υψηλής ταχύτητας και πόρτα και παράθυρο του μετρό κλπ.

Το πεδίο της δημόσιας ασφάλειας κατά της τρομοκρατίας: σύνθετο υλικό αλεξίσφαιρο γιλέκο, αλεξίσφαιρο κράνος κλπ.

Αθλητικό πεδίο: ρακέτα από σύνθετο υλικό, μπαστούνι άλματος, μπαστούνι γκολφ, κωπηλασία κλπ.

Ιατρική: ιατρική μηχανή ακτινογραφίας, πλαίσιο μηχανής αξονικής και ορθοπεδική στήλη κλπ.

 

αρχή λειτουργίας

Βασικές παραμέτρους

Τμήματα Παράμετροι σχεδιασμού
Ενεργός διάμετρος 500-5000 mm
Λειτουργικό μήκος 1000-40000 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας 100-450°C
Εργασιακή πίεση 00,5-5,0Mpa
Ταχύτητα αύξησης της πίεσης 0.05Mpa/min συνεχής, ρυθμιζόμενο
Λάθος πίεσης ±0,01Mpa
Δυνατότητα αύξησης (αδειά φορτίο) 0.5-7°C/min συνεχή, ρυθμιζόμενη
Temp. Down rate (άδειο φορτίο) 0.5-7°C/min συνεχή, ρυθμιζόμενη
μέθοδος temp. down ψύξη με νερό ή αέρα
Σημείο Temp. σφάλμα ±1-2°C
σημεία ελέγχου και δοκιμής Μέσα στην δεξαμενή και το καλούπι: 2-20 βαθμοί
κενό κοιλότητας -0,098mpa (απόλυτη πίεση)
σωλήνα κενού κενό 2-20 τρόποι,κενό και δοκιμές
σωλήνα δοκιμής κενού κενό 2-20 τρόποι,κενό και δοκιμές
συνεχής ικανότητα εργασίας ≥50H

 

Σύστημα κενού

εισαγωγή συστήματος

Αποτελείται από αντλία κενού, σωλήνα κενού, σωλήνα κενού, σωλήνα αναμονής και δεξαμενή ασφαλείας κενού.Υπάρχει ένας συναγερμός διαρροής πίεσης σε κάθε κενό.. σωλήνα κενού: για τη μέτρηση της διαδρομής κάθε σωλήνα κενού και αγωγού αερίου. Βρίσκεται σε μια πλευρά της δεξαμενής θερμής πίεσης.σχετική ανεξαρτησία στην εργασία μόνος, όταν οποιαδήποτε γραμμή κενού όταν εμφανίζεται σφάλμα, η γραμμή κενού μπορεί να αποκοπεί από το δρόμο, μειώνοντας την επιρροή για το σύστημα κενού και άλλες σωλήνες κενού,Για να ληφθούν τα αντίστοιχα μέτρα σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα και η ασφάλεια του συστήματος κενού.

Δρόμος κενού 1-20, δρόμος κενού 1-20, διαχωρισμός εξαγωγής, μέσω αντλίας κενού ελέγχου PLC και ομάδας βαλβίδας κενού για την επίτευξη των απαιτήσεων της διαδικασίας.

Αντλία κενού: εξοπλισμός ανάλογα με τον εξοπλισμό.

Υδρατμική δεξαμενή ασφαλείας: ανάλογα με το μέγεθος του εξοπλισμού

 

σύστημα ελέγχου

εισαγωγή συστήματος

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικό λογισμικό ελέγχου θερμοκρασίας θερμοκηπίου, μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας PLC, αισθητήρα θερμοκρασίας, αισθητήρα πίεσης, κουτί ελέγχου, γραμμή σύνδεσης κλπ.

Η μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας PLC υιοθετείται.και η τιμή θερμοκρασίας στην δεξαμενή μπορεί να εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστήΤο πρόγραμμα θερμομόνωσης καλεί αυτόματα τη ρύθμιση θερμοκρασίας PID για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας στην δεξαμενή θερμής πίεσης.

(1) Πολλά σημεία θερμοκρασίας μπορούν να σχεδιαστούν από την δεξαμενή θερμής πίεσης και τα δεδομένα θερμοκρασίας συλλέγονται στην δεξαμενή αντίστοιχα.Το σφάλμα θερμοκρασίας στην δεξαμενή ελέγχεται στο εύρος των + 0.5 ~ 2.

(2) ο σωλήνας αισθητήρα θερμοκρασίας και η διεπαφή στην δεξαμενή είναι αποκλεισμένοι.

(3) άμεση εμφάνιση της τιμής θερμοκρασίας, βολική και διαισθητική, βολική για το προσωπικό λειτουργίας να την εξετάσει με γυμνό μάτι.

(4) ανάλογα με τη διαδικασία των διαφόρων προϊόντων, μπορούν να δημιουργηθούν διάφορες διαδικασίες διαδικασίας ανεξάρτητα.

(5) ο χρόνος θέρμανσης είναι ελεγχόμενος και ο χρόνος θέρμανσης μπορεί να ελεγχθεί και να αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις διαφορετικής διαδικασίας προϊόντος.

 

σύστημα θέρμανσης

εισαγωγή συστήματος

 

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικό λογισμικό ελέγχου θερμοκρασίας θερμοτύπου, με αεροθερμοσύνδεσμο, ρυθμιστή ισχύος μονάδας ελέγχου θερμοκρασίας PLC, κουτί ελέγχου, θερμαντήρα από ανοξείδωτο χάλυβα, γραμμή σύνδεσης.Τα δεδομένα θερμοκρασίας στην δεξαμενή διαβιβάζονται στον PLC μέσω του θερμοσύνδεσμου αεροπορίαςΣτη συνέχεια, η ισχύς εξόδου ρυθμίζεται στον σωλήνα θέρμανσης από τον PLC και τον ρυθμιστή ισχύος, και η τιμή θερμοκρασίας στην δεξαμενή εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στον υπολογιστή,που είναι βολικό και διαισθητικόΤο πρόγραμμα θερμικής μόνωσης ρυθμίζει αυτόματα τη ρύθμιση θερμοκρασίας PID για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας στην δεξαμενή θερμής πίεσης.Το ειδικό ηλεκτρικό σωλήνα θέρμανσης από ανοξείδωτο χάλυβα 304 θερμαίνεται γρήγορα και έχει μακρά διάρκεια ζωής. υψηλής θερμοκρασίας ανεμιστήρα μέσω της θερμοκρασίας κύκλου ειδική πλάκα της θερμότητας από το πίσω μέρος προς το μπροστινό μέρος θερμότητα ομοιόμορφα διασκορπισμένη, προχωρώντας στην πόρτα δεξαμενής επιστροφή ανεμιστήρα σακούλα,ατμοσφαιρικό εκκρεμότητες για την δεξαμενή πιο ομοιόμορφη κυκλοφορία θερμότητας και διάχυση, βελτιστοποίηση του θερμικού κύκλου και της απόδοσης της καύσης της θερμότητας, κύκλος θερμότητας προς τα εμπρός και προς τα πίσω στην δεξαμενή, σχηματίζοντας θερμοκρασία ομοιόμορφη ομοιόμορφη θερμοκρασία πεδίου, χωρίς νεκρή γωνία, σταθερή πίεση.Η ποιότητα του προϊόντος είναι διαφορετική λόγω της άνισης θερμοκρασίας και πίεσης στην δεξαμενήΜετά τη ρύθμιση του προγράμματος εργασίας, το σύστημα ελέγχου λειτουργεί αυτόματα.

 

εισαγωγή συστήματος ψύξης

 

Συστήματα ψύξης: κυκλικό σωλήνα, ομάδα βαλβίδας ρύθμισης ψύξης νερού, ομάδα ψύκτη ψύξης, δεξαμενή ψύξης νερού, κυκλικός ανεμιστήρας, κυκλική αντλία κινητήρα, ομάδα βαλβίδας ψύξης κλπ.

Τύπος: κλειστό κύκλο κυκλώματος

Μέσο: καθαρίστε μαλακό νερό

Μέσα από την δεξαμενή συλλογής εισαγωγής και το θερμοσύστημα θερμοκρασίας, που μεταδίδεται στο σύστημα ελέγχου PLC ελέγχου υπολογιστή,ένα σύστημα ελέγχου του ρυθμού κυκλοφορίας της αντλίας ψύξης και της συχνότητας κυκλοφορίας ανεμιστήρα υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης, ελέγχοντας έτσι τον ρυθμό ψύξης, ρυθμός ψύξης (χωρίς φορτίο): 0 ~ 3,5 C / min συνεχώς ρυθμιζόμενο.

Η ταχύτητα ψύξης μπορεί να ελέγχεται σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις του προϊόντος.

 


 

Προδιαγραφές:

Άρθρα

Μονάδα

Προδιαγραφές και παραμέτρους

FJK1.4-1.65×4D

FJK1.5-2 × 5D

FJK1.5-2.5 × 5D

FJK1.5-2.68 × 5D

FJK1.5-2.85×5D

Εσωτερική διάμετρος

Μ

1.65

2

2.5

2.68

2.85

Λειτουργικό μήκος

Μ

4

5

5

5

5

Πίεση σχεδιασμού

MPa

1.4

1.5

1.5

1.5

1.5

Θέρμανση σχεδιασμού

°C

150

150

150

150

150

Εργασιακή πίεση

MPa

1.3

1.4

1.4

1.4

1.4

Θερμοκρασία λειτουργίας

°C

150

150

150

150

150

Μεσαία

 

αέρας

αέρας

αέρας

αέρας

αέρας

Διάμετρος

ΜΜ

900

1000

1000

1000

1000

Αποτελεσματικός όγκος

M3

10

18

25

28

31

Ακαθάριστο βάρος

Τ

7

9

16

25

30

Συνολική διάσταση

Μ

6 × 2,5 × 3

7 × 2,8 × 3

7×3×3.5

7.8×3,2×3.8

9 × 3,5 × 5

 

Περισσότερη αναφορά

Αριθμός μοντέλου. Μέθοδοι ελέγχου Εσωτερική διάμετρος
(μμ)
Διάρκεια
(μμ)
Μέθοδοι θέρμανσης Πίεση σχεδιασμού
(Mpa)
Θέρμανση σχεδιασμού
(°C)
DN1.2-2.5B.3 Τεχνικές συσκευές 1200 2500 Ατμός και αέρας και πετρέλαιο 0.65 161
DN1.2-03B.3 Τεχνικές συσκευές 1200 3000 0.65 161
DN02-06B.3 Τεχνικές συσκευές 2000 6000 0.65 161
 

 

Εφαρμογές:
 
1Βιομηχανία γυαλιού
2Βιομηχανία τούβλων
3. Καουτσούκ
4Βιομηχανία τροφίμων
5. ξυλουργική βιομηχανία
6Συνθετικά υλικά
7- Τεξιδητική βιομηχανία
8Αεροδιαστημική βιομηχανία

 

 

 

Περισσότερα Οφέλη

1- Σκληρώνοντας το αυτοκλάβο με υψηλή θερμοκρασία και πίεση.

2Μόλις ρυθμιστεί η θερμοκρασία και η πίεση, όλες οι λειτουργίες ξεκινούν αυτόματα.

3Υλικό κελύφους Q345R με μόνωση αεροσκάφους 50 mm.

4Δυναμικότητα βουλκανισμού με ηλεκτρική μέθοδο θέρμανσης.

5- Αεροδιακίνηση με ανεμιστήρες και κανάλι κυκλοφορίας.

6Η ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας με υψηλές θερμοκρασίες λειτουργεί με τους όρους του καουτσούκ.

7Κάθε ομάδα σωλήνων θέρμανσης ελέγχεται ανεξάρτητα.

8Η τάση και η συχνότητα είναι 380V/50Hz ή σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Χύτρα πιέσεως AAC Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2013-2024 aac-autoclave.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.